2020-01-20 14:22:09• hírek • Szatmár.ro

Tartanak az év eleji Early Booking akciók, most érdemes nyaralást foglalni

Akár 30 százalékkal olcsóbban vásárolhat most nyaralást, aki kihasználja az utazási irodák Early Booking akcióit.

Nem érdemes sokat várni az idei nyaralás helyszínének kiválasztásával, sőt, ha van rá keret, érdemes azt már most lefoglalni, ugyanis szép summát spórolhat az, aki már az év elején eldönti, idén hol szeretné tölteni a nyár legforróbb napjait.

Az utazási irodák rendszerint ebben a periódusban kínálják a legkedvezőbb ajánlataikat, köszönhetően annak, hogy számos szálloda hirdeti előfoglalásos kedvezménnyel szobáit a nyári időszakra.

 

Sopronyi Tímea a szatmárnémeti Solarex Tours utazási iroda munkatársa, szerkesztőségünknek elmondta, a kedvezmények fajtái igazából változóak, nem lehet egy fix kedvezményről beszélni egy adott periódusban, viszont az általában elmondható, hogy januárban, esetleg február közepéig kínálják legolcsóbban szálláslehetőségeiket a különböző szállodák.

„Januárban akár 30%-ot is megtakaríthatunk, februárban is még 15-20%-kal olcsóbbak az utazások, sőt, számos szálloda még márciusban is kínál Early Booking akciókat. Viszont ez minden esetben szálloda és helyszín függő” – magyarázta az iroda munkatársa.

 

Elmondta azt is, úgy néz ki, a tavalyi évhez hasonlóan idén is a török-, görög-, és bolgár nyaralások lesznek a legnépszerűbbek, köszönhetően annak, hogy ár-érték arányban ezek a leginkább kedvezőek a szatmári utazók számára.

„A törökországi nyaralások kedveltek egyfelől azért, mert idén is lehet egyenesen Szatmárnémetiből utazni, másfelől nem is kifejezetten drágák, a szolgáltatásokkal pedig a legtöbben elégedettek. Ugyanakkor Tunéziával kapcsolatosan nem látjuk azt, hogy megnőtt volna a kereslet, csak amiatt, mert Szatmárnémetiből repülőjárat indul ettől a nyártól” – mutatott rá Sopronyi Tímea.

 

A török-, görög-, és bolgár utak mellett többen érdeklődnek ugyanakkor a spanyolországi helyszínek iránt is, sőt, egyre többen engedhetnek meg maguknak az olyan luxus úti célokat, mint Dubaj, Tenerife, vagy a Kanári-szigetek.

Viszont, ha a nyaralni vágyó utazó még tanácstalan az úti célját illetően, nem tudja, idén hol nyaralna, ne keseredjen el: az utazási iroda munkatársai szívesen elbeszélgetnek vele, felmérik az igényeit, és ahhoz mérten ajánlanak számára egy megfelelő úti célt.

 

Éppen ezért ne habozzanak, döntsék el már az év elején, idén hol szeretnék tölteni a nyári pihenőt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: